dilluns, 14 de març del 2016

IL·LUSIONS

En Pep és un home de 30 anys que viu sol a una casa de Barcelona. Aquesta nit ha començat a tenir un somni... El principi de la història comença com un dia normal, rutinari, de la seva vida. Ell surt de casa a les set del matí per anar a treballar, la seva professió és d'àrbitre de futbol. En aquest somni quan surt de casa es troba amb molta gent pel carrer que el comença a saludar:
- Bon dia, senyor Pep!- saluda la fornera.
- Molt ben arbitrat el partit d'avui!- li diu el pare d'un jugador de futbol
- Després, si vols, anem a prendre'ns un cafè - li proposa un altre pare.
En creuar la cantonada es troba la noia dels seus somnis, la Manela, de la qual ell ha estat enamorat d'ella des de la primària. La Manela se li ha apropat, li ha fet un petó i després li ha xiuxiuejat a l'orella que l'estimava i que es vol casar amb ell. En Pep nerviós per tot el que està passant, li ha somrigut i li ha dit:
- És clar que em casaré amb tu, ets la meva vida i la persona que més estimo i així seguirà sent per sempre.
De camí al camp de futbol es troba moltíssimes més persones que el saluden i li donen les felicitacions pel seu treball.
En Pep per primer cop a la seva vida és feliç. Per primer cop sent que l'estimen i que no el rebutgen.
De sobte obre els ulls a la realitat, es desperta pensant que la seva vida és així de perfecte i viu així de feliç. A poc a poc, mentre es vesteix per anar a treballar, mentre esmorza es va adonant que la seva vida no era aquella i que en realitat tot el que creia que era real era imaginari.
En sortir de casa, preocupat i confós, va al camp de futbol. Mentre treballa, va confirmant que la gent no li té respecte i que allò que s'havia imaginat ha estat tot un somni, perquè a la seva vida real la gent no li té apreci, l'insulten, li criden, li diuen que tot el que fa no està bé, que no serveix per res...
I tot això ho ha de suportar perquè aquests són els inconvenients de ser àrbitre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada